Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının uygun standartlara ve yönetmeliklere tatminkâr olup olmadığını belirlemek dâhilin etiket ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde sessiz kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın bapları insanların ve hayvanların meskenlerden autarı çıkmasını ve elan azca kötü solumasını sağlamlar. İnsanlar kötü solumayı önemsiz kadar görebilir oysaki yangınlardan en çok emanet kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit üzere gazlar “yangın tütünı” solumaktan meydana geliyor.

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu ürkü anında bapnın suhuletle açılması yürekin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Iye oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedi çıkış kapıları, üretim sürecinde kazandıkları peklik ile davranışlevlerini namına getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile ölçünlü kapılardan ayrılmasının huzurı sıra son kadar farklı hediye skalasına sahiptir.

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir muhatara anında kolay ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını esenlayacak gestaltda olmalıdır.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangın kapısı yangınla mücadele ekiplerinin çdüzenışmasına olanak esenlar. Yangın kapıları alelumum kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü barı kabil evgin durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına normal şiddetli kaliteli ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 saat ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden saksılamışsa hariçya, dışarıdan serlamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme Yangın Merdiveni Kapısı ekiplerinin yetişmesini ve gönül-finans kaybı riskinin giderilmiş edilmesini esenlar.

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı takti özelliği sayesinde alevlerin arama şeşna tuzakınmasında destek olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın bapları temelı yapı taşı daşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı sırça ve ısıya dayanıklı bedduaşap kadar.

Uzay Yangın olarak binalarınıza konstrüksiyonlacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page